Translate

tisdag 30 juli 2024

Ljusarbetare...

 

Har du hört ordet och meningen ljusarbetare förut?
SKRIVET AV MEDIET Karin Dahlqvist
Vi ska gå mer ingående på vad man är när man är en ljusarbetare.
En ljusarbetare är inte bättre än någon annan, de har bara ett annat uppdrag och har kommit till jorden av en anledning. Vi har alla kommit till jorden av en anledning. En ljusarbetare är dock vanligtvis den första som får energi uppgraderingarna och leder vägen. De är ledare och brukar vakna först till olika budskap.
Vad är en ljusarbetare?
Vi brukade tro att en ljusarbetare var en högst andlig varelse som exempel en ängel. Det är kan vara sant men det inkluderar också många fler varelser.
En ljusarbetare är en person som är här på jorden för att föra och sprida ljus över världen. En ljusarbetare kan vara vem som helst antingen här i den fysiska världen eller i andevärlden.
Ljus är information och mörker är hemligheter. En ljusarbetare har ett specifikt uppdrag att hjälpa till att rensa ut mörkret och föra in ljuset. De är här för att höja planetens vibration. Det finns en massiv uppstigningsprocesser och en ljusarbetares uppdrag är här för att hjälpa till med det uppdraget.
De anmälde sig frivilligt att göra detta innan de inkarnerade i sitt nuvarande liv. Men när de väl inkarnerade i sitt liv och korsade slöjan glömde de att de kom hit för ett specifikt uppdrag. Detta kan få dem att känna sig rädda eftersom de inte förstår vad som händer.
Vissa människor är medvetna om att de är ljusarbetare och andra inte. De kan ha lärt sig detta genom en uppvaknandeprocessen eller på annat sätt. Även om de inte inser att de är en ljusarbetare kan de fortfarande vara till hjälp. De behöver inte vara medvetna om att de är en ljusarbetare för att hjälpa till att få in ljuset.
Det finns många ljusarbetare på jorden just nu eftersom världen förändras snabbt och vi behöver dem alla för att hjälpa. En ljusarbetares väg är vanligtvis ganska annorlunda än andras vägrar. De kan ha olika utmaningar och hinder. Detta är en del av deras livsplan för att hjälpa till att föra ljus till den här världen.
Ljusarbetare ska inte märkas av en viss stereotyp som hippies eller synska/ mediala eller någon med en speciell förmåga. De är också vanliga människor som inte alltid har en specifik medial gåva men som fortfarande är här för att hjälpa till att höja planetens vibration och skapa medvetenhet till andra.
Ljusarbetare finns över hela världen och placerades specifikt i olika områden för att hålla utrymme för ljuset. Det är ingen slump var du föddes eftersom vi behöver ljusarbetare överallt.
Hur vet man om du är en ljusarbetare?
Det finns några andra sätt att veta om du är en ljusarbetare. Om du undrar om du verkligen är en ljusarbetare, kolla in listan nedan för att hjälpa dig att avgöra om du är här för ett specifikt ljusarbetarsyfte under denna livstid.
1 Du vill föra in informationen ljuset till andra
Ljuset är information och om du känner en kallelse att förmedla andlig information till andra är det en bra indikation på att du är en ljusarbetare. Ett ljusarbetar uppdrag är att föra information till andra för att hjälpa till att heala mänskligheten och höja planetens frekvens så att vi alla kan stiga upp. Ju mer folk som vet om det, desto snabbare kan vi ta oss upp.
Det är din uppgift som ljusarbetare att sprida ljuset och informationen till andra som är redo att höra det. Så om någon frågar om det eller du känner att de är redo att höra om det, är det ok att ge dem informationen. De får själva välja vad de ska göra med informationen.
Naturligtvis vill vi INTE trycka på vår andliga tro på någon, men om någon frågar dig om det eller du känner att det är rätt att prata om det, då är det en del av ditt uppdrag att dela informationen.
2 Du vill hjälpa andra men måste först läka ditt eget liv
En stor del av att vara en ljusarbetare är att heala sig själv först. Vi har alla trauman från detta liv och tidigare liv som vi behöver läka och kallas att läka i det här livet. Du kanske till och med läker dina förfaders trauman som de inte kunde läka i sina liv.
För att du ska kunna gå vidare med ditt ljusarbetaruppdrag måste du först heala dig själv så att du kan hjälpa andra och så att du vet hur du ska göra.
Ofta måste vi gå igenom saker själva på en djup nivå för att kunna hjälpa andra. Om vi ​​inte går igenom saker, då skulle vi inte kunna hjälpa andra eftersom vi inte skulle veta hur vi ska göra. Så en del av ditt uppdrag här på jorden är att först heala dig själv och sedan hjälpa andra.
3 Du tror att andliga sätt kan läka vad som helst
Du vet att det kan finnas en andlig rot till varje sjukdom och problem i den här världen. Saker och ting är inte bara som de är utan någon uppenbar anledning. Du är en ljusarbetare om du förstår universums vägar och förstår att dina tankar påverkar din kropp.
Allt kan läkas genom vibrationer och energi och som ljusarbetare litar du på den moderna medicinen, men du vet också att det finns mer i det än vad du kan se. Du vet att det kan finnas en andlig orsak till fysisk smärta och att du är kapabel att heala dig själv med andliga medel.
4 Du accepterar kanaliserad information och tycker inte att det är konstigt eller läskigt
Kanaliserad information kan ses som konstigt och läskigt för vissa. Om du accepterar vart kanalisera information kommer ifrån och det inte är du själv som bara sätter upp en illusion, är det en bra indikation på att du är en ljusarbetare. Alla tror inte att de som kanaliserar tar emot andlig information och det gör vissa människor väldigt obekväma eller har svårt att tro på att vi kan få information från andra sidan.
Men om du förstår att de som kanaliserar är här för att hjälpa oss och att vi kan ansluta till dem för att hjälpa oss och mänskligheten, betyder det att du också är en ljusarbetare så som de som kanaliserar budskap.
5 Du är medveten om att du skapar din egen verklighet och förstår universella lagar
Att vara en ljusarbetare betyder att du är medveten om att det finns vissa lagar som styr vår värld. Oavsett om det är lagen om attraktion eller polaritetslagen så vet du att vissa regler styr vår värld.
Du förstår att du skapar din egen verklighet genom attraktionslagen och tar full äganderätt till den. Du förstår att ingen gör dig något eller straffar dig för någonting. Du är den som ansvarar och gör det alltid.
Ljusarbetare accepterar dessa universella lagar och tar ansvar för sina liv. De förstår att det finns en ordning i universum och att ingenting är slumpmässigt. Det finns inga tillfälligheter, din värld är skapad av dig och utsatt med perfektion med universums lagar.
6 Du har haft andliga upplevelser med änglar, guider eller energi bortom slöjan
Om du är en ljusarbetare, har du förmodligen haft vissa erfarenheter med de i en annan dimension. Varelser som vi inte kan se med våra fysiska ögon är verkliga och här för att arbeta med oss ​​och speciellt med ljusarbetare. Så om du har haft en upplevelse med dem och tror på det du har upplevt och accepterar det som verkligt, då är du en ljusarbetare.
Alla accepterar inte dessa händelser som verkliga. Men en ljusarbetare vet med säkerhet att dessa erfarenheter och varelser är verkliga. De vet att bara för att du inte kan se något gör det inte att det inte är verkligt. Att tro är att se, inte tvärtom. Ljusarbetare tror vanligtvis på något innan de kan se det.
De litar på att vi inte är ensamma i den här världen och att andra varelser finns i en annan dimension. Dessa varelser är här för att hjälpa oss och särskilt vägleda oss tillsammans med denna uppstigningsprocess.
7 Du har ett djupt intresse för det andliga och du vill lära dig mer och mer
 
Ljusarbetare älskar att lära sig om det andliga och vill alltid lära sig mer och mer. De tycker att det är fascinerande och intressant. Det är nästan som att de inte vet hur de levde innan de kunde det här, och kan inte förstå hur det inte är en normal del av vår skolplan i livet.
Ljusarbetare tycker om metafysiska och andliga upplevelser att de ibland och särskilt i början av sin resa dyker in och blir nästan besatta av att lära sig så mycket de kan. Och de kan bara inte få nog. De studerar, läser och kan även arbeta medialt för att utvecklas mer och dela med sig till andra.
8 Du har haft en nära döden upplevelse som förändrade dig och hur du ser på saker för alltid
Vissa ljusarbetare har haft nära döden upplevelser som förändrat hela deras liv och deras övertygelse på andra sidan. Det är som en väckarklocka att väcka dem till sina ljusarbetar uppgifter.
Många andra människor som inte har haft nära döden upplevelser men lämnat sina kroppar som astrala resor har haft en upplevelse, eller mindre upplevelser som i princip väckt dem till deras ljusarbetar uppgifter.
Den upplevelsen kommer att vara olika för alla. Men i grunden var det något som förändrade hur de ser på saker i sin verklighet för alltid. De vet att det inte finns någon väg tillbaka eftersom det här nya sättet känns så rätt och sant för dom.
9 Känner sig som en outsider och har aldrig förstått varför
Ofta känner sig ljusarbetare som outsiders. Varför? Det kan vara av många anledningar. Kanske är de från en annan planet och den här platsen känns helt enkelt inte som hemma. Eller kanske var det meningen att de skulle vara ensam under en period för att aktivera sina ljusarbetar gåvor. Kanske genom att vara en outsider gräver de djupare efter svar och meningen som ledder dom till sina ljusarbetar uppgifter.
Allt som händer är av en anledning och är ofta en anledning som du valde innan du inkarnerade. Så om du har känt dig ensam och isolerad kan det ha ett större syfte. Du kanske är här för att ta med och dela ljus med andra och du skulle inte ha kunnat göra det om du hade massor av vänner runt dig hela tiden.
Att känna sig som en outsider är inte för att du är en eller att du är konstig eller oälskad, det är av ett syfte. Omfamna din unikhet och tänk på att det är bra att vara annorlunda och känner du dig som en outsider kan det bero på att du har ett annat arbete att göra än de som alltid ingår i ditt liv.
10 Du är intresserad av det metafysiska
Du är en ljusarbetare om metafysiska begrepp intresserar dig. Kanske tycker du att det är så fascinerande att lära dig om parallella verkligheter och vet att det måste ligga något i det. Eller så vet du att vårt begrepp om tid är en illusion och du är intresserad av att verkligen förstå hur det hela fungerar.
11 Du tror på saker som du inte kan se
Du vet att det finns mer i livet än bara den här fysiska världen. Den här relaterar till raden nr 6, där du tror på något innan du ser det. Du kanske aldrig får bevis, men varje cell i din kropp tror att det är sant för dig.
Det är vad en ljusarbetare är; de tror på det för att de litar på hur de känner. Ljusarbetare använder sina känslor som vägledning och förlitar sig inte enbart på deras sinne för att tala om för dem om något är sant eller inte.
12 Du känner inte att du är från denna planet och den känns inte som hemma
Ibland längtar du efter att bara åka hem, var det än är för dig. Kanske är du från en annan planet och jorden och platsen du bor på känns främmande för dig.
Ibland kan känslan på denna planet vara mycket för en ljusarbetare. De är här för att ge ljus och frid och känslan och negativiteten kan verkligen nå dem. Så de strävar efter att åka hem till där det finns mer lycka och enhet. Ofta flyttar eller reser ljusarbetare mer en andra.
Om du någonsin har sagt, “Jag vill bara åka hem”, finns det en god chans att du är en ljusarbetare och här för ett uppdrag. Du inkarnerade under en tillfällig tidsperiod för att hjälpa till med uppstigningsprocessen och du vet att detta inte är ditt sanna hem.
13 Du har upplevt själens mörka natt
Själens mörka natt är en tidsperiod som förvandlar dig från var du är till en ny vibration. Det är i grunden att avskaffa det gamla du och avskaffa en del av ditt ego för att föra dig framåt på din andliga väg.
Själens mörka natt kan vara förvirrande och svårt. Det känns nästan som en depression eftersom du inte förstår vad som händer och du inte känner dig som dig själv (Som att kasta en del av dig som inte längre tjänar dig eller betyder något i ditt liv.) Precis som en larv går in i en mörk kokong och kommer ut förvandlad som en fjäril, du kommer också ut förvandlad till en ny varelse.
Man måste gå in i mörkret för att komma ut som något nytt. Du måste kasta bort de delar av dig som du har burit med dig i livet som inte längre är för ditt högsta bästa.
14 Du har en stark intuition
Ofta har ljusarbetare stark intuition men är inte alltid medvetna om det. De kan göra val och göra saker utifrån sin intuition och det fungerar perfekt, men inte alltid medvetna om att de följer sin intuition.
Försök verkligen och uppmärksamma när din intuition talar till dig. Det är den rösten och den där känslan som säger till dig “det här är rätt” eller “det här är fel.” Det är vanligtvis tyst och guidar dig försiktigt. Naturligtvis om du är i fara kommer intuitionen att bli mycket högre för att hålla dig från skada.
Men ofta är det den där känslan som inte alltid är vettig utan den känns rätt.
Ljusarbetare har stark intuition och när de följer den kan de skapa fantastiska saker för sig själva.
Vad är ditt uppdrag som ljusarbetare?
Ditt uppdrag som ljusarbetare är att hålla ljuset och presentera information för andra som söker det. Ljus är information och mörker är hemligheter och dolda saker.
Allas uppdrag är olika och vissa är i mindre skala medan andra är i större skala.
En ljusarbetares uppdrag kan vara att presentera information för världen, medan en annans kan vara att vara snäll och glad mot människor de interagerar med i sin vakna tid. Det är vad som är rätt för dig.
Du kan göra en meditation för att fråga vad ditt uppdrag är. Eller be ditt andliga team och ditt högre jag att visa dig vad ditt uppdrag är som ljusarbetare. Vad du än väljer att göra så är det viktigt att det ok och rätt för dig.
Sammanfattning: Vad är en ljusarbetare?
Ljusarbetare tjänar mänskligheten och är här för att skina ett ljus på världen och hålla utrymme för kärlek.
Du kan besöka en lugnt plats för att meditera eller kanalisera och fråga vad dina nästa steg är på ditt ljusarbetar uppdrag och sedan vara uppmärksam på informationen du får.
Kanske är det bara för att sprida glädje vart man än går. Eller kanske är det något i större skala. Hur som helst, ljusarbetare är vägvisare för andra och vi är här för att visa vägen och hålla ljuset för att höja mänsklighetens medvetande.
KRAM Karin.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar