Translate

lördag 10 augusti 2024

Ängel tips...

 

Anna-Lenas bästa änglatips!
Be om vägledning i dina drömmar
Innan du somnar ber du änglarna om vägledning i dina drömmar. Be dem om att du ska få drömma svaret på det du drömt om, önskar och vill ha svar på.
Så gör du för att få kontakt med en ängel
Det här är mitt supertips för kontakt med änglar. Det finns nämligen ett sätt som man kan använda i alla situationer: Lägg vänster hand på hjärtat och känn kärleken som finns i ditt hjärta. Be änglarna komma. Du kan känna en närvaro direkt.
Meditation med änglar
Föreställ dig att du ser en kristallpyramid framför dig som du går in i. Inne i pyramiden omsluts du av alla regnbågens färger. Säg ”Jag kallar på jordens väktare” och vänta sedan på ljusgestalter som ställer sig omkring dig i en cirkel. Säg ”Jag kallar på himlens och jordens beskyddare” och då kommer du att känna av ännu mer kraftfulla gestalter som ställer sig i cirkeln omkring dig. Säg ”Jag kallar på den skapande och helande kraften, eld, jord, vatten och luft”. Känn energin som strömmar genom dig …
Så tar du reda på vilken ängel som är just din skyddsängel
Under tiden som du håller handen på hjärtat och kallar på änglarna så ber du att få kontakt med din skyddsängel. Försök känna var ängeln står och vilken känsla du får av ängeln, kanske är det ett namn eller en symbol. Du kan också måla din inre bild av ängeln.
 
// Laila

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar